I efterårsferien, fra d. 15. – 17. oktober 2018, kan du komme på Faceoff Camp på Bøvling Idrætsefterskole. Målgruppen er drenge og piger i alderen 10-16 år. Faceoff er en ny gymnastikform, hvor man tager mange forskellige kendte elementer fra gymnastikken og sætter dem ind i en ny sammenhæng, hvor fokus er på legen og udfordringer for den enkelte gymnast, fremfor rækker, stil og karakter. Der vil være airtracks (bl.a. 12 x 12 meter fra PE), trampoliner, parkourstativer, springgrave og frem for alt de sejeste trænere. Og skulle man beskrive Faceoff meget kort, så er det en stor legeplads hvor alt er tilladt!

Vi stiller med et hold af trænere, som alle kan deres kram indenfor spring, tumbling, Parkour, tricking, dans, breakdance og meget mere. I Faceoff er der nemlig næsten ingen regler og der er fokus på det streetorienterede fremfor den mere konservative del af gymnastikken.

Campen er over 3 dage med fuld forplejning og overnatning på Bøvling Idrætsefterskole. Derudover får du en fed Faceoff Camp T-shirt og drikkedunk. Prisen er DKK 995,- og du kan tilmelde dig længere nede på siden. Hvis du undres over prisforskellen på vores Rytme- og Dansecamp og Faceoff Campen, så skyldes det, at vi har skruet op for antallet af undervisere på Faceoff Campen. Vi slutter Campen af med et lille show for dine forældre, søskende og andre interesserede.

Passer datoen ikke ind i din kalender, så kig evt. forbi hjemmesiderne på Vejstrup, Stevns eller BGI, som også afholder Faceoff Camps i løbet af skoleåret. De 3 efterskoler er, sammen med Bøvling Idrætsefterskole, med i et unikt samarbejde med gutterne bag Faceoff, hvor hensigten er, at udvikle gymnastikken, bl.a. gennem events, Camps og som noget helt nyt også Faceoff som valgfag på efterskole. Læs pressemeddelse om samarbejdet her.

Hvert år afholdes en landsdækkende Faceoff konkurrence, hvor 3 hold, bestående af nogle af landets allerbedste gymnaster, kæmper mod hinanden. Bøvling Idrætsefterskole har været med helt fra starten og har nu i 4 år været sponsor for Team Jylland. I 2017 løb Team Jylland med sejren over de forsvarrende mestre fra Team Fyn. Med på holdet er vores spring- og tumblinglærer, Elias Green, og træner for Team Jylland 2018 er tidligere elev, Jeppe Nøhr. Hvis du vil vide mere om Faceoff og se fede klip fra konkurrencen, så klik på links til Faceoff herunder.

TV Midt/Vest sidste år lavede et par flotte udsendelser fra konkurrencen, som også giver et rigtig godt billede af hvad Faceoff er: https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/28-06-2017/1930/faceoff-er-en-ny-anderledes-form-gymnastik

Faceoff på Facebook: https://www.facebook.com/Faceoffevent/?hc_ref=ARRzkBP9UaxJ3GsCsXOqR5T6T31gJLd_nsJH9JlC8mm7MW7CCjrLiLUoEFCYRLBaW9g&fref=nf

Faceoff på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFJb9OZyHUNnbv4TIIh2YtA.

Tilmelding til Faceoff Camp på Bøvling 2018

Felter markeret med * skal udfyldes

Start din tilmelding her:

Hvad venter du på? Tilmeld dig nu! Tilmelding