Optagelse

På Bøvling optager vi eleverne i den rækkefølge de bliver tilmeldt. Når man har sendt en tilmelding vil man en af de nærmeste hverdage modtage en e-mail, hvori det bekræftes om man er optaget på BI eller om man er optaget på venteliste til det pågældende skoleår. Vi har desværre ikke mulighed for, at oplyse hvilket nummer man er på ventelisten, da det afhænger af flere forskellige faktorer såsom fordelingen af drenge og piger, profilfag (i 10. klasse), reserverede pladser til 2. årselever osv. Vi kan dog oplyse om der er stor eller lille sandsynlighed for, om der bliver plads eller ej.

Ved tilmelding opkræves et administrationsgebyr på kr. 500,- (dog ikke så længe man står på venteliste). I det tilfælde man står på venteliste og får tilbudt en plads, har man først pladsen når gebyret er betalt til skolen.

Felter markeret med * skal udfyldes

Tilmelding til Bøvling Idrætsefterskole

Allerede nu vil vi gerne vide lidt om dine interesser. Nævn op til 3 interesser (f.eks. indenfor gymnastik og idræt) i prioriteret rækkefølge. Du er velkommen til, at tage udgangspunkt i vores linjefag, men har du andre interesser, f.eks. indenfor musik eller kreative fag, er du velkommen til at skrive dem på også.