Gymnastik på Bøvling er lig med en masse opvisninger, fede oplevelser og et fællesskab vi alle er en del af. På Bøvling er der masser af plads på gulvet til den enkelte gymnast – det siger sig selv! Som lille efterskole er der flere spring, mere tid på gulvet og mere fokus på hver enkelt elev. Og et kæmpe plus ved vores skoles størrelse er, at vi kan tage afsted i én bus – sammen! Er du nysgerrig, så find os i en af hallerne til forårets mange opvisninger – se opvisningsplanen under billederne her:

Opvisningsplan, 2018:

Februar

4. ferbuar: Bøvling Idrætsefterskole. Bedsteforældre-/søskendedag (Lukket arrangement).

8. februar: Bøvling Idrætsefterskole. Forældresamtaler (Lukket arrangement)

24. februar, kl. 11.20: Hammerum Hallen. Gjellerup Sdr. (Gymnasternes Dag).

25. februar: Jysk Arena, Silkeborg. Silkeborg GF (Fællesstævne).

26. februar: Bøvling. (Miniopvisning på BI sammen med Traberg Mix).

28. februar: 6-Kants-Stævne på Brejninggaard (Lukket arrangement for 6 vestjyske efterskoler).

Marts

3. marts, ca. kl. 15.30: ROFI-Centret, Ringkøbing.

3. marts, kl. 19.04: Gråkjær Arena, Holstebro. (DGI Vestjylland Holstebroegnens Forårsopvisning).

4. marts, kl. 11.50: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5 i Haderslev.

4. marts, kl. 15.02: Humlehøj Hallen, Sønderborg. (DGI Sønderjylland, Sønderborg Egnen).

10. marts, kl. 13.25: Balling Hallen, Stadion Alle, Balling. (Spøttrup Motion og Sport).

11. marts, kl. 9.30: Helle Hallerne, Vrenderup. (NUIF Nordenskov).

11. marts, kl. 13.00: Døesvej Fritidscenter, Holstebro. (VGF89, Vestjysk Gymnastikforening i Holstebro).

11. marts, kl. 16.00: Vestjysk Bank Arena, Lemvig. (Forårsopvisning i DGI Vestjylland, Lemvig Egnen).

16. marts, kl. 18-21: Bøvling Idrætsefterskole. (Opvisningsaften for mindre foreningshold, lokale hold m.fl.).

17. marts, kl. 9.20: Kulturcenter Limfjord, Skive. (DGI Midtjylland, Skive).

17. marts, kl. 12.24: Skjern Bank Arena. (Forårsopvisning i DGI Ringkøbing-Skjern).

17. marts, ca. kl. 16.15: Vildbjerg. (Lokalopvisning).

18. marts, ca. kl. 11.15: ALPI-Hallerne, Lind. (Lokalopvisning, KLG, Kollund-Lind Gymnastikforening).

18. marts, ca. kl. 16.00: Vinderuphallerne, Vinderup. (Lokalopvisning, Vinderup Gymnastikforening).

23. marts, kl. ??.??: Bøvling Hallen, Bøvlingbjerg. (Lokalopvisning i BUF).

24. marts, ca. kl. 12.00: Middelfart. (Forårsopvisning, DGI Fyn).

24. marts, kl. 15.19: Assens. (Forårsopvisning, DGI Fyn).

25. marts, kl. 14.40: BGI-Akademiet. (Forårsopvisning, DGI Sydøstjylland).

April

2. april (2. påskedag), ca. 14.00-18.00: Gråkjær Arena, Holstebro. (VESTJYLLANDS GYMNASTIK GALLA med blandt juniorhold, rep. hold m.fl., samt gæstehold Ollerups Elitehold. Arrangeret af Bøvling Idrætsefterskole i samarbejde DGI Vestjylland, DGI Holstebro Egnen m.fl.).

4. april, ca. kl. 18.45: Jyske Bank Arena Mors, Nykøbing Mors. (Skyum afholder Efterskole Galla med deltagelse af bl.a. Vedersø, Lomborg, Brejninggaard, Staby)

18. april, kl. 20.15 (stævnet starter 15.45): Jyske Bank Boxen, MCH Herning. Efterskolernes Gymnastikstævne – årets største opvisning med deltagelse 12-13 vestjyske efterskoler. (Fribillet for alle t.o.m. 9. klasse: fribillet-barn-2018-tryk).

Maj

5. maj ca. kl. 11.30 og kl. 13.30: Ausumgaard mellem Struer og Holstebro. (Forårsmesse, 2 udendørs opvisninger).

23. maj: Bøvling Idrætsefterskole. (Nye elevers aften, lukket arrangement).

8. juni, kl. 17.00: Velling Friskole (Sommerfest)

26. juni: Bøvling Idrætsefterskole. (Sidste skoledag, lukket arrangement).

Læs mere om gymnastikken på BI herunder:

Gymnastik er Bøvlings hovedprofil og fylder derfor en hel del i vores hverdag på skolen. Nu tror du måske man skal have lavet gymnastik i mange år for at gå på Bøvling, men der tror du fejl! Alle kan nemlig være med. Bøvling er både for rutinerede gymnaster, og for dem der synes gymnastik er rigtig fedt og kunne tænke sig at prøve kræfter med den. Ud over fede springtimer, rytmetræning, leg, sjov og ballade er gymnastik også en rigtig god grundtræning for hele kroppen.

Og så er der jo også lige alle linjefagene (link til linjefagsside), som knytter sig til gymnastikken, blandt andet TeamGym, Dans, Tumbling, Udvidet Rytme og Parkour. Derfor har mange af eleverne en fælles interesse for gymnastik og performance.