Gymnastik på Bøvling er lig med en masse opvisninger, fede oplevelser og et fællesskab vi alle er en del af. På Bøvling er der masser af plads på gulvet til den enkelte gymnast – det siger sig selv! Som lille efterskole er der flere spring, mere tid på gulvet og mere fokus på hver enkelt elev. Er du nysgerrig, så book en rundvisning og hør mere om mulighederne indenfor gymnastik, spring, rytme, dans, parkour og vores helt nye valgfag, Faceoff. I foråret kan du også finde os i en af hallerne til en af vores mange opvisninger. Opvisningsplanen vil først være klar først i det nye år, men allerede nu kan du sætte kryds i kalenderen den 14. april 2019, hvor Bøvling Idrætsefterskole og DGI afholder Vestjysk Gymnastik Galla i Gråkjær Arena i Holstebro.

Opvisningsplan 2019:

Marts

Første weekend i marts: Gråkjær Arena, Holstebro. (DGI Vestjylland Holstebroegnens Forårsopvisning)

April

14. april 2019: Gråkjær Arena, Holstebro. (VESTJYLLANDS GYMNASTIK GALLA med blandt juniorhold, rep. hold m.fl., samt gæstehold Ollerups Elitehold. Arrangeret af Bøvling Idrætsefterskole i samarbejde DGI Vestjylland, DGI Holstebro Egnen m.fl.).

Læs mere om gymnastikken på BI herunder:

Gymnastik er Bøvlings hovedprofil og fylder derfor en hel del i vores hverdag på skolen. Nu tror du måske man skal have lavet gymnastik i mange år for at gå på Bøvling, men der tror du fejl! Alle kan nemlig være med. Bøvling er både for rutinerede gymnaster, og for dem der synes gymnastik er rigtig fedt og kunne tænke sig at prøve kræfter med den. Ud over fede springtimer, rytmetræning, leg, sjov og ballade er gymnastik også en rigtig god grundtræning for hele kroppen.

Og så er der jo også lige alle linjefagene (link til linjefagsside), som knytter sig til gymnastikken, blandt andet TeamGym, Dans, Tumbling, Udvidet Rytme og Parkour. Derfor har mange af eleverne en fælles interesse for gymnastik og performance.