Gymnastik på Bøvling er lig med en masse opvisninger, fede oplevelser og et fællesskab vi alle er en del af. På Bøvling er der masser af plads på gulvet til den enkelte gymnast – det siger sig selv! Som lille efterskole er der flere spring, mere tid på gulvet og mere fokus på hver enkelt elev. Og et kæmpe plus ved vores skoles størrelse er, at vi kan tage afsted i én bus – sammen! Er du nysgerrig, så find os i en af hallerne til forårets mange opvisninger – se opvisningsplanen under billedet:

Gymnastik på Bøvling

Opvisningsplan 2017

26. feb – Jysk Arena, Silkeborg, kl. 16.35

Marts

1. marts – Sekskantsstævne, Staby (lukket arrangement)

3. marts – Aadum/Tarm, Lokalopvisning, ca. kl. 20.00

4. marts – Gråkjær Arena, DGI Vestjylland/Holstebroegnen, kl. 11.30

4. marts – ROFI Centret, Ringkøbing, Lokalopvisning, ca. kl. 15.30

5. marts – DGI Huset, Vejle, DGI Opvisning (DGI Sydøstjylland), kl. 14.16

10. marts – Bøvling Hallen, Leder10/SFO Holdet (BI elever har undervist 0.-4. klasse), ca. kl. 19.15

10. marts – Bøvling Hallen, Lokalopvisning i BUF, ca. kl. 20.10

11. marts – Herning Kongrescenter/DGI Hammerum Herred, kl. 11.00

11. marts – Spøttrup Hallen, Spøttrup/Rødding Gymnastikforening, tidspunkt opdateres

12. marts – VGF89, Døesvej i Holstebro, ca. kl. 10.00

12. marts – Sevel Gymnastikforening, ca. kl. 12.00

12. marts – Lemvig, Vestjysk Bank Arena, DGI Vestjylland Lemvig Egnen, kl. 15.32

17. marts – BI Opvisningsstævne på Bøvling Idrætsefterskole med gæstehold, ca. kl. 18.00

18. marts – Stoholm Gymnastikforening, ca. kl. 10.00

18. marts – Struer Gymnastikforening, ca. kl. 13.25 (indmarch kl. 13.00)

19. marts – Tvis (aflyst)

19. marts – Rødding Gymnastikforening, ca. kl. 14.00

24. marts – Faster Gymnastikforening, kl. 18.30

24. marts – Hjerm Gymnastikforening, kl. 20.30

25. marts – Hvide Sande Gymnastikforening, kl. 14.00

26. marts – BGI Akademiet, Bjerre v. Horsens, DGI Sydøstjylland, kl. 13.32

29. marts – Gymnastik Galla (efterskolestævne), Jyske Bank Morsø Arena i Nykøbing Mors, tidspunkt opdateres

April

5. april – Jyske Bank Boxen, Herning, Efterskolernes Gymnastikstævne, kl. 16.00-22.15. Der er gratis adgang børn – fribilletter uploades her på siden på et senere tidspunkt.

Maj

20. maj – Forårsmesse på Ausumgård (udendørs opvisning), tidspunkt endnu ikke fastlagt

20. maj – Jubilardag for tidl. elever (10, 15, 20, 25, 30 års jubilarerne)

23. maj – Nye elevers aften (Lukket arrangement for de kommende elevhold)

Gymnastik er Bøvlings hovedprofil og fylder derfor en hel del i vores hverdag på skolen. Nu tror du måske man skal have lavet gymnastik i mange år for at gå på Bøvling, men der tror du fejl! Alle kan nemlig være med. Bøvling er både for rutinerede gymnaster, og for dem der synes gymnastik er rigtig fedt og kunne tænke sig at prøve kræfter med den. Ud over fede springtimer, rytmetræning, leg, sjov og ballade er gymnastik også en rigtig god grundtræning for hele kroppen.

Og så er der jo også lige alle linjefagene (link til linjefagsside), som knytter sig til gymnastikken, blandt andet TeamGym, Dans, Tumbling, Udvidet Rytme og Parkour. Derfor har mange af eleverne en fælles interesse for gymnastik og performance.