På Bøvlings danselinje bliver du præsenteret for mange stilarter inden for dansens verden – lige fra det klassiske til det moderne. Som elev på danselinjen får du også tilbud om at deltage i specielle events og konkurrencer, f.eks. danseworkshops i de københavnske dansehaller. Du vil helt sikkert møde mange som deler din passion for dans på Bøvling Idrætsefterskole.

Fra skoleåret 2017-2018 har Bøvling Idrætsefterskole indgået et samarbejde med Dansk Talentakademi’s Danselinje i Holstebro. Samarbejdet vil både byde på udveksling af undervisere indenfor en bred vifte af forskellige genre, mulighed for workshops hos DTA/Balletskolen i Holstebro, samt give vores eleverne bedre muligheder for, at forfølge en eventuel drøm om en tilværelse med dans tæt inde på livet i årene efter BI.