På Bøvling gør vi meget ud af, at ruste dig til fremtiden. Vi vil gerne inspirere dig til at vælge den rigtige uddannelse og hjælpe dig med at stille skarpt på det, du er god til. Det gør vi blandt andet ved at give dig en indsigt i, hvilke uddannelses- og erhvervsmuligheder der findes, og hjælper dig med at lave en plan for at nå dine mål. Vejledningen vil være en blanding af personlige samtaler med studievejlederen og din teamlærer, samt fælles undervisning og arrangementer.

Erhvervsundervisning for 10. klasse

I 10. klasse vælger man også en erhvervsprofil, hvor der vil være undervisning indenfor forskellige erhvervsretninger sideløbende med uddannelses-/studievejledningen. Der vil også være foredrag med fagpersoner, fx politifolk, fysioterapeuter, sygeplejersker, advokater. Du bliver også undervist i at skrive ansøgninger og CV og i hvordan du håndterer din privatøkonomi. Du får også muligheden for at besøge nogle spændende virksomheder, som f.eks. Bestseller og Færch Plast, og blive endnu klogere på dine fremtidsmuligheder. Vil du Læse mere om vores erhvervsprofiler i 10. klasse, så klik på linket her.

Studievejledning