NYHED! FACEOFF PÅ BØVLING

Læs mere? Klik her.


I sommerferien 2019 afholder vi både et Faceoff Døgn og en 3 dages SommerCamp. Læs mere herunder:

Er du tumbler, tricker eller synes du bare teamgym, spring eller parkour er det fedeste? Så er Faceoff helt sikkert noget for dig! Læs mere om vores Faceoff Døgn i uge 27 her… Faceoff Døgnet er fra onsdag d. 3. juli 2019 kl. 9.00 til torsdag d. 4. juli 2019 kl. 16.00.

Du kan også deltage på vores SommerCamp fra søndag d. 30. juni 2019 kl. 14.00 til tirsdag d. 2. juli 2019 kl. 16.00, hvor der både vil være linjer for dig der vil springe, tumble eller lave teamgym, og for dig der hellere vil danse eller lave rytme. På rytme- og dansecampen er der fokus på forskellige stilarter indenfor både dansens verden og den rytmiske gymnastik. Fælles for alle linjer er, at vi slutter campen af med en lille forevisning for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede. Underviserne vil være lærere og tidligere elever på Bøvling Idrætsefterskole. Pris: DKK 875,- inkl. kost, T-shirt og drikkedunk.

Læs mere om Camp på Bøvling og tilmeld dig under videoen her.

FACEOFFCAMP OG RYTME-/DANSECAMP, UGE 42 2018

Camp på BI

Ta’ på Camp på Bøvling Idrætsefterskole i din sommerferie eller i efterårsferien.

På Bøvling kan du komme på Camp – både i sommerferien og i efterårsferien. Hvis du er mellem 10 – 15 år og overvejer, om du skal på efterskole, er Campen også en rigtig god mulighed for at få lille prøvesmag af efterskolelivet. På Campen er der fokus på fællesskab, nærvær og kvalitet i undervisningen og i fritiden – akkurat som i hverdagen på vores efterskole. Derfor tilbyder vi et begrænset antal pladser. Så har vi nemlig tid til at fokusere på dig og på at skabe rigtig gode oplevelser for dig og de andre Campdeltagere.

Der vil være linjer både for dem der vil springe og den der hellere vil lave rytme og danse. Du vil blive undervist af lærere og tidligere elever fra Bøvling Idrætsefterskole, alle med en træneruddannelse, undervisningserfaring og masser engagement. Og du bliver indkvarteret på skolens elevværelser, hvor du skal bo sammen med 3-4 af dine nye Camp-kammerater. Campen afsluttes med en opvisning for dine forældre og søskende.

Du kan se flere billeder fra vores forskellige Camps på Facebook – Smid os gerne et like, nu hvor du er der.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilmelding til SommerCamp - GymCamp på Bøvling 2019

Felter markeret med * skal udfyldes

Tilmelding til SommerCamp - GymCamp på Bøvling Idrætsefterskole 2019