NYHED! FACEOFF CAMP I EFTERÅRSFERIEN

Læs mere? Klik her.


Næste Camp er i efterårsferien fra d. 15. – 17. oktober 2018.

Er du tumbler, tricker eller synes du bare teamgym, spring eller parkour er det fedeste? Så er Faceoff Campen helt sikkert noget for dig! Læs mere om Faceoff Campen her…

Er du rytmegymnast og har du mod på dans? Så kan du tilmelde dig vores rytme- og dansecamp i efterårsferien for piger fra 10-15 år. Underviserne vil være skolens lærere og tidligere elever fra Bøvling Idrætsefterskole. På rytme- og dansecampen er der fokus på forskellige stilarter indenfor både dansens verden og den rytmiske gymnastik. Vi skal også arbejde med et par sekvenser, som vises for forældre og søskende som afslutning på Campen.

Prisen for Rytme- og Dansecamp er DKK 750,- inkl. T-Shirt og drikkedunk.

Læs mere om Camp på Bøvling under videoen her og tilmeld dig nederst på siden.

Camp på BI

Camp på BI

Ta’ på Camp på Bøvling Idrætsefterskole i din sommerferie eller i efterårsferien.

På Bøvling kan du komme på Camp – både i sommerferien og i efterårsferien. Hvis du er mellem 10 – 15 år og overvejer, om du skal på efterskole, er Campen også en rigtig god mulighed for at få lille prøvesmag af efterskolelivet. På Campen er der fokus på fællesskab, nærvær og kvalitet i undervisningen og i fritiden – akkurat som i hverdagen på vores efterskole. Derfor tilbyder vi et begrænset antal pladser. Så har vi nemlig tid til at fokusere på dig og på at skabe rigtig gode oplevelser for dig og de andre Campdeltagere.

Der vil være linjer både for dem der vil springe og den der hellere vil lave rytme og danse. Du vil blive undervist af lærere og tidligere elever fra Bøvling Idrætsefterskole, alle med en træneruddannelse, undervisningserfaring og masser engagement. Og du bliver indkvarteret på skolens elevværelser, hvor du skal bo sammen med 3-4 af dine nye Camp-kammerater. Campen afsluttes med en opvisning for dine forældre og søskende.

Du kan se flere billeder fra vores forskellige Camps på Facebook – Smid os gerne et like, nu hvor du er der.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilmelding til Rytme- og dansecamp på Bøvling, uge 42 2018

Felter markeret med * skal udfyldes

Tilmelding til Rytme- og dansecamp på Bøvling Idrætsefterskole 2018