NYHED! FACEOFF CAMP I EFTERÅRSFERIEN

Læs mere? Klik her.


Næste Camp er SommerCamp 2018 (UDSOLGT)

Dato: Mandag d. 2. juli til onsdag d. 4. juli 2018.

Vil du vide mere om vores Camps, så tjek lige videoen herunder, eller læs mere længere nede på siden.

Camp på BI

Ta’ på Camp på Bøvling Idrætsefterskole i din sommerferie eller i efterårsferien. Læs mere om vores camps herunder.

På Bøvling kan du komme på Camp – både i sommerferien og i efterårsferien. Hvis du er mellem 10 – 15 år og overvejer, om du skal på efterskole, er Campen også en rigtig god mulighed for at få lille prøvesmag af efterskolelivet. På Campen er der fokus på fællesskab, nærvær og kvalitet i undervisningen og i fritiden – akkurat som i hverdagen på vores efterskole. Derfor tilbyder vi et begrænset antal pladser. Så har vi nemlig tid til at fokusere på dig og på at skabe rigtig gode oplevelser for dig og de andre Campdeltagere.

På de 4 linjer, tumbling, teamgym/spring, parkour, dans/rytme, bliver du undervist af lærere og tidligere elever fra Bøvling Idrætsefterskole, alle med en træneruddannelse, undervisningserfaring og masser engagement. Og du bliver indkvarteret på skolens elevværelser, hvor du skal bo sammen med 3-4 af dine nye Camp-kammerater. Campen afsluttes med en opvisning for dine forældre og søskende. Læs mere om de 4 linjer herunder og tilmeld dig længere nede på siden.

Tumbling (UDSOLGT):

På Tumblinglinjen er der fokus på teknik og selvfølgelig en masse spring. Du skal have erfaring med tumbling eller kunne lave “flik lukket” for at kunne deltage på denne linje. Er du nybegynder anbefaler vi, at du vælger TeamGym/Spring.

TeamGym/spring (UDSOLGT):

TeamGym og Spring Camp hvor der både arbejdes med trampolin, banespring og meget andet. Der vil være en niveaudeling under træningerne, så både den øvede gymnast og dem der er nye indenfor spring kan deltage. Træningerne foregår i vores springhal hvor der masser af udstyr, bl.a. stortrampoliner til både springgrav og “pommesfritesgrav”.

Parkour (UDSOLGT):

Parkour er for dig, som har lyst til at kaste dig ud i nye fysiske udfordringer. Uanset om du er en mester til parkour eller om du er helt ny, så har vi rigeligt med udfordringer til dig på Campen. Vi har nemlig perfekte faciliteter til parkourtræning. I vores springhal har vi pomfritgrav og bruger også vores faciliteter udendørs under Campen. Derudover får du også mulighed for, at prøve kræfter med trampolin og banespring i vores springhal.

Dans/Rytme (UDSOLGT):

På danse- og rytmelinjen er der fokus på forskellige stilarter indenfor både dansens verden og den rytmiske gymnastik. Vi skal også arbejde med et par sekvenser, som vises for forældre og søskende som afslutning på Campen.

Tilmeldingen til SommerCamp 2018 er lukket…

Du kan se flere billeder fra vores forskellige Camps på Facebook – Smid os gerne et like, nu hvor du er der.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

IMG_9377