NYHED! FACEOFF CAMP PÅ BØVLING

Læs mere? Klik her.


Næste Camp er i sommerferien i uge 27, fra mandag d. 1. juli til onsdag d. 3. juli 2019.

Er du tumbler, tricker eller synes du bare teamgym, spring eller parkour er det fedeste? Så er Faceoff Campen helt sikkert noget for dig! Læs mere om Faceoff Campen her…

Du kan også deltage på vores SommerCamp i uge 27 2019, hvor der både vil være linjer for dig der vil springe og dig der hellere vil danse eller lave rytme. På rytme- og dansecampen er der fokus på forskellige stilarter indenfor både dansens verden og den rytmiske gymnastik. Fælles for både springerne og “rytmerne” er, at vi slutter campen af med en lille forevisning for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede. Underviserne vil være lærere og tidligere elever på Bøvling Idrætsefterskole.

Tilmeldingen åbner først i det nye år, så hold øje med hjemmesiden og vores Facebook/Instagram for yderligere oplysninger.

Læs mere om Camp på Bøvling under videoen her.

FACEOFFCAMP OG RYTME-/DANSECAMP, UGE 42 2018

Camp på BI

Ta’ på Camp på Bøvling Idrætsefterskole i din sommerferie eller i efterårsferien.

På Bøvling kan du komme på Camp – både i sommerferien og i efterårsferien. Hvis du er mellem 10 – 15 år og overvejer, om du skal på efterskole, er Campen også en rigtig god mulighed for at få lille prøvesmag af efterskolelivet. På Campen er der fokus på fællesskab, nærvær og kvalitet i undervisningen og i fritiden – akkurat som i hverdagen på vores efterskole. Derfor tilbyder vi et begrænset antal pladser. Så har vi nemlig tid til at fokusere på dig og på at skabe rigtig gode oplevelser for dig og de andre Campdeltagere.

Der vil være linjer både for dem der vil springe og den der hellere vil lave rytme og danse. Du vil blive undervist af lærere og tidligere elever fra Bøvling Idrætsefterskole, alle med en træneruddannelse, undervisningserfaring og masser engagement. Og du bliver indkvarteret på skolens elevværelser, hvor du skal bo sammen med 3-4 af dine nye Camp-kammerater. Campen afsluttes med en opvisning for dine forældre og søskende.

Du kan se flere billeder fra vores forskellige Camps på Facebook – Smid os gerne et like, nu hvor du er der.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.