NYHED! FACEOFF PÅ BØVLING

Læs mere? Klik her.


I efterårsferien (uge 42) kan du tilmelde dig en af vores 2 Camps. Faceoff Camp eller Rytme/Dansecamp.

Kom på Rytme- og Dansecamp på Bøvling Idrætsefterskole i efterårsferien. På Campen er der fokus på forskellige stilarter indenfor både dansens verden og den rytmiske gymnastik. Campen slutter af med en lille forevisning for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede, hvor vi viser et par af de sekvenser vi har lært.

Pris: DKK 875,- inkl. kost, T-shirt og drikkedunk.

Dato: Uge 42 (efterårsferien), fra mandag d. 14. oktober 2019 kl. 9.00 til onsdag d. 16. oktober 2019 kl. 16.00.

Du kan tilmelde dig Rytme- og Dansecampen nederst på denne side.

Er du tumbler, tricker eller synes du bare teamgym, spring eller parkour er det fedeste? Så er Faceoffcampen helt sikkert noget for dig! Læs mere om vores Faceoff Camp i uge 42 her…

Læs mere om Camps på Bøvling herunder.

FACEOFFCAMP OG RYTME-/DANSECAMP, UGE 42 2018

Camp på BI

Ta’ på Camp på Bøvling Idrætsefterskole i din sommerferie eller i efterårsferien.

På Bøvling kan du komme på Camp – både i sommerferien og i efterårsferien. Hvis du er mellem 10 – 15 år og overvejer, om du skal på efterskole, er Campen også en rigtig god mulighed for at få lille prøvesmag af efterskolelivet. På Campen er der fokus på fællesskab, nærvær og kvalitet i undervisningen og i fritiden – akkurat som i hverdagen på vores efterskole. Derfor tilbyder vi et begrænset antal pladser. Så har vi nemlig tid til at fokusere på dig og på at skabe rigtig gode oplevelser for dig og de andre Campdeltagere.

Der vil være linjer både for dem der vil springe og den der hellere vil lave rytme og danse. Du vil blive undervist af lærere og tidligere elever fra Bøvling Idrætsefterskole, alle med en træneruddannelse, undervisningserfaring og masser engagement. Og du bliver indkvarteret på skolens elevværelser, hvor du skal bo sammen med 3-4 af dine nye Camp-kammerater. Campen afsluttes med en opvisning for dine forældre og søskende.

Du kan se flere billeder fra vores forskellige Camps på Facebook – Smid os gerne et like, nu hvor du er der.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilmelding til Rytme- og dansecamp på Bøvling, uge 42 2019

Felter markeret med * skal udfyldes

Tilmelding til Rytme- og dansecamp på Bøvling Idrætsefterskole 2019