Som en af de eneste efterskoler i DK, tilbyder vi Faceoff som valgfag. Og hvis du ikke lige ved hvad Faceoff er, skal du lige læse her. Faceoff er et valgfag som blander springgymnastik, tumbling, parkour, tricking og måske breakdance. I Faceoff søger man mulighederne i gymnastikken og ikke begrænsninger i form af karakter og fradrag. Der er intet krav om, at du har lavet gymnastik før – alle kan være med. Det eneste krav er, at du har mod på en udfordring og vil være med til, at piske en god stemning op i hallen.

Herunder kan du se en video fra en af timerne på skolen og nederst på siden finder du 3 links til “det rigtige Faceoff” som er en landsdækkende konkurrence på seniorniveau. I Efterskoleregi skruer vi niveauet ned, så det passer eleverne på en forsvarlig måde, men der er planer om en konkurrence mellem nogle Efterskoler, så eleverne også vil mærke lidt af suset fra Faceoff-konkurrencerne.

Faceoff som valgfag på Bøvling

Hvert år afholdes en landsdækkende Faceoff konkurrence, hvor 3 hold, bestående af nogle af landets allerbedste gymnaster, kæmper mod hinanden. Bøvling Idrætsefterskole har været med helt fra starten og har nu i 4 år været sponsor for Team Jylland. I 2017 løb Team Jylland med sejren over de forsvarrende mestre fra Team Fyn. Med på holdet er vores spring- og tumblinglærer, Elias Green, og træner for Team Jylland 2018 er tidligere elev, Jeppe Nøhr. Hvis du vil vide mere om Faceoff og se fede klip fra konkurrencen, så klik på links til Faceoff herunder.

TV Midt/Vest sidste år lavede et par flotte udsendelser fra konkurrencen, som også giver et rigtig godt billede af hvad Faceoff er: https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/28-06-2017/1930/faceoff-er-en-ny-anderledes-form-gymnastik

Faceoff på Facebook: https://www.facebook.com/Faceoffevent/?hc_ref=ARRzkBP9UaxJ3GsCsXOqR5T6T31gJLd_nsJH9JlC8mm7MW7CCjrLiLUoEFCYRLBaW9g&fref=nf

Faceoff på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFJb9OZyHUNnbv4TIIh2YtA.

Hvad venter du på? Tilmeld dig nu! Tilmelding