Der vil være linjer for dig der vil tumble, springe eller lave TeamGym, og for dig der hellere vil danse og lave rytme. På rytme- og dansecampen er der fokus på forskellige stilarter indenfor både dansens verden og den rytmiske gymnastik.
Fælles for alle linjer er, at vi slutter campen af med en lille forevisning for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede.

Campen arrangeres i samarbejde med vores samarbejdsklub, Vestjysk Gymnastikforening i Holstebro (VGF89). Underviserne på vil være lærere og tidligere elever på Bøvling Idrætsefterskole.

Campen starter mandag d. 29. juni 2020 kl. 9.00 og slutter onsdag d. 1. juli 2020 kl. 16.00. Program og yderligere info sendes pr. mail kort før opstart.

Prisen for årets sommercamp er 875 kr. inkl. kost og logi samt t-shirt.

Samarbejdspartnere: