Efterskolealderen er der, hvor de unge står lige på tærsklen til at blive voksne.
Men inden de kan kalde sig voksne er der mange ting, de skal lære.
En af de vigtigste ting er at tage ansvar, at stå til ansvar og at føle ansvar overfor andre. Det er en af ​​de væsentligste ting, vi forsøger at lære dem på BI. Og hvis vi selv skal skal sige det, så er vi ret gode til det.

BI's faciliteter

På BI bruger vi penge på at have fede gymnastik- og idrætsfaciliteter og på at have dygtige undervisere, og mange af dem.

Vi er stolte af de faciliteter, vi kan tilbyde i vores egen idrætshal. Blandt andet bliver vi nødt til at prale lidt af vores 25 m Skakoon fiberbane, som vi købte efter det blev brugt til VM i Odense i 2015. Vi har også en kæmpe pomfritgrav, trampoliner og hæve/sænkegrav. Vi har biler og stativer mm, som vi bruger i Parkour, og vi har en spejlsal til dans og rytme og meget andet.

Vi har selvfølgelig også styr på alle andre ting, som er vigtige for at skabe gode rammer for et efterskoleophold; hurtig wi-fi på hele skolen, interaktive tavler i klasseværelserne, og lyse, store værelser, hvor eleverne bor sammen i hold af fire, opdelt i drenge og piger.

På skolens område er der hyggekroge, streetbasket, beachvolley og et stort friluftsområde med shelter, bålplads og overdækkede spisesteder.

Beliggenhed

BI ligger naturskønt i Bøvlingbjerg, tæt på Vesterhavet, Søndervig, Thorsminde, Bovbjerg Fyr og Thyborøn.

Bøvlingbjerg er et lille samfund med en velfungerende og populær friskole fra 0. til 8. klassetrin, børnehave, vuggestue, brugsforening med gode åbningstider og ikke mindst et fantastisk aktivt foreningsliv i den lokale idrætsforening, BUF.

Der er 20 km til Lemvig og 30 km til Holstebro.

Samarbejdspartnere: