Vi afholder efterskolernes dag søndag d. 26. september kl. 13-17 og efterskolernes aften onsdag d. 12. januar kl. 19-21.

Her vil det være muligt at møde vore nuværende elever og ansatte samt bestyrelsesmedlemmer. Der sker en masse på hele skolen og det er en rigtig god dag at komme på besøg på skolen og opleve efterskolelivet på BI.

Har du ikke mulighed for at besøge os i ovennævnte tidsrum er du altid velkommen til at ringe og booke en tid til rundvisning.

Vi har stadig enkelte ledige drengepladser til det næste skoleår 2022-2023 i både 9. og 10. klasse. Ellers er der venteliste på piger til de kommende årgange, men vi ved at mange skriver sig op flere steder og derfor kan der godt ske rokeringer på ventelisten løbende.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere - Ring til os på telefon 97 88 55 00.

Se vores opvisning fra skoleåret 19/20 her

Kig ind og få en hurtig rundtur på skolen

Hvordan bor vi - Pigeværelser

Hvordan bor vi - Drengeværelser