Vi afholder efterskolernes dag søndag d. 25. september kl. 13-17.

Her vil det være muligt at møde vore nuværende elever og ansatte samt bestyrelsesmedlemmer. Der sker en masse på hele skolen og det er en rigtig god dag at komme på besøg på skolen og opleve efterskolelivet på BI.

Efterskolernes aften er onsdag d. 11. januar kl. 19-21.

Kan du og din familie ikke deltage i efterskolernes dag eller aften, så har vi besøgsaften onsdag d. 26. oktober kl. 19.00.
(Besøgsaften er med tilmelding, så ring eller skriv for tilmelding).

Har du ikke mulighed for at besøge os på en af ovennævnte dage er du altid velkommen til at ringe og booke en tid til rundvisning.

Vi har stadig enkelte ledige drengepladser til det næste skoleår 2023-2024 i både 9. og 10. klasse. Ellers er der venteliste på piger til de kommende årgange, men vi ved at mange skriver sig op flere steder og derfor kan der godt ske rokeringer på ventelisten løbende.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere - Ring til os på telefon 97 88 55 00.

Kig ind og få en hurtig rundtur på skolen

Hvordan bor vi - Pigeværelser

Hvordan bor vi - Drengeværelser

Se video fra vores linjefag