VI SØGER 2-3 VIKARER

Da 2 af vores ansatte tager orlov fra april og skoleåret ud, søger vi 2-3 vikarer til at dække nogle af følgende fag og opgaver:

  • Engelsk (FP9 og FP10).
  • Matematik (FP10).
  • Naturfag (geografi og fysik).
  • Projekt10L. Indgå i teamet omkring vores nye tværfaglige og prøvefri 10. klasse. Skoleåret afsluttes med et projektforløb.
  • Tilsyn og vagter.
  • Censor på andre skoler i maj/juni.

Vi er fleksible i forhold til ansættelsen og der vil derfor være mulighed for ansættelse på fuldtid, deltid eller som timelønnet, alt afhængigt af hvilke af ovenstående opgaver du kan byde ind på.

Ansættelserne sker som udgangspunkt fra 1. april 2024 og frem til sommerferien. Har du mulighed for at tiltræde tidligere, så er der også mulighed for det. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Kort ansøgning og CV sendes på info@bi-efterskole.dk. For yderligere information kan du kontakte Martin Højbjerg Wiborg på 97885500 eller på martin@bi-efterskole.dk.

Ansættelse og løn i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

--

JOB PÅ BØVLING IDRÆTSEFTERSKOLE

Det er noget helt specielt at arbejde på Bøvling Idrætsefterskole. Vi dyrker og sætter stor pris på det kollegiale fællesskab – både i arbejdstiden og i fritiden. Vi har mulighed for at stille boliger tæt på skolen til rådighed til vores lærere.

Bøvlingbjerg er et lille samfund med en velfungerende og populær friskole fra 0. til 8. klassetrin, børnehave, vuggestue, brugsforening med gode åbningstider og ikke mindst et fantastisk aktivt foreningsliv i den lokale idrætsforening, BUF.

Der er ikke langt i bil til de nærmeste større byer Lemvig (20 km) og Holstebro (30 km), som begge byder på gode indkøbsmuligheder – alt fra dagligvarer til specialbutikker.
I sommerhalvåret er der øget turisme i Lemvigområdet med masser af aktiviteter og tilbud i både Lemvig og langs hele vestkysten inkl. Søndervig, Thorsminde og Thyborøn.

 

 

Samarbejdspartnere: