Indholdsplan

Her kan du læse vores indholdsplan og få indsigt i kostskolearbejdet på Bøvling Idrætsefterskole.

Indholdsplanen beskriver elevernes undervisning og de planlagte aktiviteter for hver kursusuge.

Download vores indholdsplan for 21/22 her.

Årsplan

Her kan du se vores årsplan for skoleåret 21/22.

Årsplanen er godkendt af bestyrelsen forud for skoleåret 20/21.

Her kan du læse vores vedtægter

Vedtægterne er offentliggjort på hjemmesiden den 16. januar 2012 og godkendt på den ekstraordinære generalforsamling den 23. januar 2012 og endeligt på generalforsamlingen den 12. april 2012.

Undervisnings- og elevevaluering

Hvert år inden skoleåret afsluttes evaluerer det afgående elevhold på Bøvling Idrætsefterskole.

Vi evaluerer på mange parametre, bl.a. skolens værdigrundlag og elevernes generelle tilfredshed med deres ophold. Herunder evalueres der også på undervisningen.

Grundet Corona og den helt ekstraordinære situation vi har været i ved afslutningen af sidste skoleår, har vi ikke evalueret på skoleåret 19/20.

Den nye undervisnings- og elevevaluering for 20/21 er endnu ikke foretaget, men vil være tilgængelig sidst på skoleåret 20/21.

Fødevarestyrelsen

Maden på en idrætsefterskole er af største betydning for sundhed og trivsel, som blandt andet beskrevet i vores kostpolitik. Som en naturlig del af det, er der altid grøntsager i forbindelse med måltiderne. Til næsten hver forfriskning vil der være stillet frugt frem, ligesom der hver dag er “fri frugt” i elevernes køkken.

Vi benytter økologiske råvarer, der hvor det kan lade sig gøre. Og vi er stolte af at have bronze i det Økologiske Spisemærke. Det betyder at 30-60% vore indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.

Hygiejne er en forudsætning for at tilberede sundt mad. Vi er underlagt de lovpligtige tilsyn, og vi er tildelt en elitesmiley.

Vi blev kontrolleret sidste gang d. 14. maj 2020.

Du kan se resultatet her.

Skolefrugtordningen

Læs mere på Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside.

Arbejdsmiljø

Bøvling Idrætsefterskole
Høvsørevej 13
7650 Bøvlingbjerg

Branchegruppe: Undervisning
Branche: Folkeskoler o. lign.

CVR-nummer: 45633918
Pnr: 1001872043

Karakterer

Undervisningsministeriets fører statistik over landsdækkende karakterer.

Se statistikken for Bøvling Idrætsefterskole her.

Persondatapolitik

Her kan du læse vores persondatapolitik

Redigeret oktober 2019.

Nye vedtægter Bøvling Fri- og Idrætsefterskole