Opvisningsplan 2020

Vores opvisningsplan for 2020 er nu klar og du kan se her hvilke byer og steder vi gæster hen over foråret.

Vær opmærksom på, at der kan komme enkelte ændringer ligesom tidspunkterne endnu ikke er endelig fastlagt.

Februar:

Fredag d. 7. feb.: Bøvling Idrætsefterskole (Generalprøve for forældre)

Søndag d. 23. feb.: Silkeborg, Jysk Arena

Torsdag d. 27. feb.: Lomborg, 6-Kantsstævne (efterskolestævne)

Fredag d. 28. feb.: Bøvling Idrætsefterskole, BI-Aften

Lørdag d. 29. feb.: Ilskov

Marts:

Søndag d. 1. marts: Sønderborg

Mandag d. 2. marts: Bøvling Idrætsefterskole (Opvisning hjemme sammen med Trabjerg Mix)

Lørdag d. 7. marts: Outrup GUB

Lørdag d. 7. marts: Holstebro, Gråkjær Arena

Søndag d. 8. marts: Sunds GF

Fredag d. 13. marts: Ulfborg

Lørdag d. 14. marts: Ringkøbing, ROFI

Lørdag d. 14. marts: Mejdal-Halgaard

Søndag d. 15. marts: Herning Kongresscenter

Søndag d. 15. marts: Lemvig

Fredag d. 20. marts: Bøvling Hallen, BUF

Lørdag d. 21. marts: Kibæk

Søndag d. 22. marts: Holstebro, Døesvej, VGF89

Søndag d. 22. marts: Aulum Gymnastikforening

Søndag d. 22. marts: Bækmarksbro, Tangsø Gymnastikforening

April:

Onsdag d. 1. april: Nykøbing Mors, Gymnastik Galla for efterskoler

Mandag d. 13. april: Holstebro, Vestjysk Gymnastik Galla i Gråkjær Arena

Torsdag d. 16. april: Jyske Bank Boxen, MCH Herning, Efterskolernes Gymnastikstævne

Onsdag d. 29. april: Bøvling Idrætsefterskole, Nye Elevers Aften

Maj:

Evt. 2. eller 3. maj: Ausumgaard, Forårsmarked

Lørdag d. 16. maj: Bøvling Idrætsefterskole, Jubilardag

Juni:

21. eller 22. juni: Holstebro, Idrætscenter Vest, sammen med DGI Vestjylland og Kokushikan Universitetet fra Japan

24.-26. juni: Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Internationalt Gymnastikstævne (Afslutningstur)

Lørdag d. 27. juni: Bøvling Idrætsefterskole, Afslutning

På Bøvling Idrætsefterskole er vi stolte af at være samarbejdspartner for GymDanmarks landshold, indenfor både TeamGym og Tumbling. Sammen med flere andre efterskoler og foreninger støtter vi på den måde op om talentarbejdet i Danmark, blandt andet ved at stille vores faciliteter til rådighed under landsholdssamlinger mv.

Læs mere om samarbejdet indenfor TeamGym og indenfor Tumbling her.

BØVLING: GYMNASTIK SOM HOVEDPROFIL

Gymnastik er Bøvlings hovedprofil og fylder derfor en hel del i vores hverdag på skolen. Nu tror du måske man skal have lavet gymnastik i mange år for at gå på Bøvling, men der tror du fejl! Alle kan nemlig være med. Bøvling er både for rutinerede gymnaster, og for dem der synes gymnastik er rigtig fedt og kunne tænke sig at prøve kræfter med den. Ud over fede springtimer, rytmetræning, leg, sjov og ballade er gymnastik også en rigtig god grundtræning for hele kroppen.

Og så er der jo også lige alle linjefagene, som knytter sig til gymnastikken, blandt andet TeamGym, Dans, Tumbling, Udvidet Rytme og Parkour. Derfor har mange af eleverne en fælles interesse for gymnastik og performance.

Bøvling Idrætsefterskole har en stolt historie indenfor gymnastik. Siden skolens start har gymnastikken været omdrejningspunktet i hverdagen, og vi har sendt mange herfra, som senere har taget del i foreningslivet eller selv har udøvet gymnastik på blandt andet Rep. hold og Verdenshold. Vi har flere gymnastiklærere pr. elev end nogen anden efterskole og du har derfor optimale muligheder for at udvikle dig – uanset om du er erfaren gymnast eller nybegynder. Med andre ord; Vi er rigtig dygtige til det med gymnastik!

Samarbejdspartnere: