Opvisningsplan 2020

Vores opvisningsplan for 2020 er nu klar. Se her hvilke byer og steder vi gæster hen over foråret.

Grundet Coronavirus/COVID19 er der kommet en del aflysninger og ændringer i opvisningskalenderen. Vi følger anvisningerne fra de offentlige myndigheder og Sundhedsstyrelsen, og i det omfang det kan lade sig gøre, vil opvisninger blive flyttet til et senere tidspunkt eller afviklet under rammer som opfylder anbefalingerne. Hold jer opdateret her på vores hjemmeside, vores Facebook eller på Instagram. I er også velkomne til at kontakte os, hvis der er spørgsmål.

Februar Tid Sted
Fredag d. 7. februar Aften Bøvling Idrætsefterskole (Generalprøve for forældre)
Søndag d. 23. februar kl. 10.05 Silkeborg, Jysk Arena
Torsdag d. 27. februar kl. 17.20  Lomborg, 6-Kantsstævne (efterskolestævne)
Fredag d. 28. februar kl. 17.35 Bøvling Idrætsefterskole, BI-Aften
Lørdag d. 29. februar kl. 10.30-13.00 Ilskov

Marts Tid Sted
Søndag d. 1. marts kl. 14.25 Sønderborg
Mandag d. 2. marts Aften Bøvling Idrætsefterskole (Opvisning hjemme sammen med Trabjerg Mix)
Lørdag d. 7. marts kl. 11.00 Outrup (AFLYST)
Lørdag d. 7. marts kl. 18.21 Gråkjær Arena (AFLYST)
Søndag d. 8. marts kl. 13.00  Sunds GF
Fredag d. 13. marts Aften Ulfborg (AFLYST)
Lørdag d. 14. marts kl. 10.04 Ringkøbing, ROFI (AFLYST)
Lørdag d. 14. marts kl. 14.30 Mejdal-Halgaard (AFLYST)
Søndag d. 15. marts kl. 11.55 Herning Kongresscenter (AFLYST)
Søndag d. 15. marts kl. 16-18 Lemvig (AFLYST)
Fredag d. 20. marts Aften Bøvling Hallen, BUF (AFLYST)
Lørdag d. 21. marts kl. 15.00  Kibæk (AFLYST)
Søndag d. 22. marts kl. 10.00 Holstebro, Døesvej, VGF89 (AFLYST)
Søndag d. 22. marts kl. 13.00  Aulum Gymnastikforening (AFLYST)
Søndag d. 22. marts kl. 16.00-17.00 Bækmarksbro, Tangsø Gymnastikforening (AFLYST)

April Tid Sted
Onsdag d. 1. april   Nykøbing Mors, Gymnastik Galla for efterskoler (Flyttes til et senere tidspunkt)
Mandag d. 13. april 14.30-17.30 Holstebro, Vestjysk Gymnastik Galla i Gråkjær Arena (AFLYST)
Torsdag d. 16. april   Jyske Bank Boxen, MCH Herning, Efterskolernes Gymnastikstævne (Flyttes til d. 20. juni 2020)
Onsdag d. 29. april Aften Bøvling Idrætsefterskole, Nye Elevers Aften (AFLYST)

Maj Tid Sted
Lørdag d. 2. maj eller søndag d. 3. maj    Ausumgaard, Forårsmarked (AFLYST)
Lørdag d. 16. maj kl. 15.30 Bøvling Idrætsefterskole, Jubilardag (AFLYST)

Juni Tid Sted
Søndag d. 21. juni Aften Holstebro, Idrætscenter Vest sammen med DGI Vestjylland og Kokushikan Universitetet fra Japan - International afrejseopvisning (AFLYST)
Onsdag d. 24. juni - Fredag d. 26. juni   Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Internationalt Gymnastikstævne (AFLYST)
Lørdag d. 27. juni Aften Bøvling Idrætsefterskole, Afslutning

På Bøvling Idrætsefterskole er vi stolte af at være samarbejdspartner for GymDanmarks landshold, indenfor både TeamGym og Tumbling.

Sammen med flere andre efterskoler og foreninger støtter vi på den måde op om talentarbejdet i Danmark, blandt andet ved at stille vores faciliteter til rådighed under landsholdssamlinger mv.

Læs mere om samarbejdet indenfor TeamGym og indenfor Tumbling her.

BØVLING: GYMNASTIK SOM HOVEDPROFIL

Gymnastik er Bøvlings hovedprofil og fylder derfor en hel del i vores hverdag på skolen. Nu tror du måske man skal have lavet gymnastik i mange år for at gå på Bøvling, men der tror du fejl! Alle kan nemlig være med. Bøvling er både for rutinerede gymnaster, og for dem der synes gymnastik er rigtig fedt og kunne tænke sig at prøve kræfter med den. Ud over fede springtimer, rytmetræning, leg, sjov og ballade er gymnastik også en rigtig god grundtræning for hele kroppen.

Og så er der jo også lige alle linjefagene, som knytter sig til gymnastikken, blandt andet TeamGym, Dans, Tumbling, Udvidet Rytme og Parkour. Derfor har mange af eleverne en fælles interesse for gymnastik og performance.

Bøvling Idrætsefterskole har en stolt historie indenfor gymnastik. Siden skolens start har gymnastikken været omdrejningspunktet i hverdagen, og vi har sendt mange herfra, som senere har taget del i foreningslivet eller selv har udøvet gymnastik på blandt andet Rep. hold og Verdenshold. Vi har flere gymnastiklærere pr. elev end nogen anden efterskole og du har derfor optimale muligheder for at udvikle dig – uanset om du er erfaren gymnast eller nybegynder. Med andre ord; Vi er rigtig dygtige til det med gymnastik!

Samarbejdspartnere: