På sommercampen kan du tilmelde dig 3 forskellige linjer.

Teamgym/spring
For dig der gerne vil både spring bane/airtrack og trampolin. Ud over en masse forskellige springopstillinger skal vi også arbejde med en kort rytmesekvens, håndstand og en meget andet. Der vil også være mulighed for fri spring, stortrampolin og selvfølgelig benytte vores store pommes frites grav. Dele af undervisningen vil foregå niveauopdelt, men hele tiden samlet som et hold i vores springhal.

Tumbling
Er du allerede tumbler eller har lyst til at blive dygtigere til de baglæns spring, så er dette linjen for dig. Der er ikke så mange deltagere på denne linje som på teamgym/spring og vi vil også arbejde lidt mere målrettet med teknikken i springene. Du får mest ud af undervisningen på denne linje, hvis du allerede kan lave araber-flik eller mere end det. Er du nybegynder indenfor spring, så bør du vælge Teamgym/spring.

Rytme/dans
For dig der gerne vil lave dans og rytme. Her er fokus på forskellige stilarter indenfor både dansens verden og den rytmiske gymnastik, samt arbejde med et par korte sekvenser og evt. et håndredskab. Der vil også være plads til leg, hygge og det sociale sammen med deltagerne.


Fælles for alle 3 linjer er, at der vil være fællesaktiviteter på tværs af linjerne og at vi slutter campen af med en lille forevisning for forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede.

Campen arrangeres i samarbejde med vores samarbejdsklub, Vestjysk Gymnastikforening i Holstebro (VGF89). 

Campen starter mandag d. 28. juni kl. 9.00 og slutter onsdag d. 30. juni kl. 16.00. 
Program og yderligere info sendes pr. mail kort før opstart.

 

Prisen for årets camp er 875 kr. inkl. kost og logi samt t-shirt. 

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer på Bøvling Idrætsefterskole.

Tilmelding foregår gennem Place2Book via dette link.

Oplever du problemer med at booke, så kontakt os endelig på tlf. 97 88 55 00

Samarbejdspartnere: